Під час канікул

5 січня 2017 року в ПТУ № 30 с. Торговиця проходив майстер-клас: «Приготування дріжджового шарового тіста та виробів з нього»(виготовлення круасанів), який проводила для колег майстер виробничого навчання Орделян Тетяна Василівна. З 28 листопада по 9 грудня 2016 року Т.Орделян проходила курси підвищення кваліфікації з професії «Кондитер» у Львівському професійному училищі готельно-туристичного та ресторанного сервісу.
Круасани в даний час користуються дуже великою популярністю. Побувавши на курсах та вивчивши технологію виготовлення французьких круасанів, технологія та рецептура яких адаптована до регіональних продуктів, Тетяна Василівна запропонувала до уваги колег свій варіант виробів. Майстер-клас відвідали усі бажаючі працівники училища. Присутні не тільки дізналися про особливості технології приготування круасанів, а й змогли продегустувати дані вироби.
Колеги висловлюють вдячність Тетяні Василівні за змістовний захід. Маємо надію, що подібні майстер-класи стануть традицією нашого навчального закладу.

This slideshow requires JavaScript.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.