Майстер-клас від майстрів виробничого навчання

    Кращому усвідомленню професійного вибору допомагають профорієнтаційні заходи, які сприяють визначенню здібностей школяра та рівня підготовки до тієї чи іншої професії.

    Так, в рамках обласної Декади профорієнтаційних майстер-класів, для учнів Новоархангельського НВО №1, Тернівської ЗШ, Марьянівської ЗШ спільно з фахівцями районного центру зайнятості було проведено презентацію професії «Кухар-кондитер». Діти мали змогу познайомитися із специфікою даної професії. Особливо їм сподобалися різноманітні способи нарізки овочів та фруктів.

       Майстри виробничого навчання Міліч Галина Степанівна та Науменко Людмила Олександрівна провели майстер-класи з учнями, на яких продемонстрували декілька варіантів оформлення страв – салатів, фруктів, навіть проста м’ясна нарізка, припускає наявність уяви і піднімає естетичні якості їжі.

     Діти мали можливість долучитися до процесу нарізки та оздоблення страв. За допомогою майстрів діти створювали справжні кулінарні витвори.

        За результатами заходу учні отримали корисну інформацію, яка стане їм у нагоді і зараз, і в майбутньому.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.