Дистанційне навчання

26.05.2020

Виробниче навчання

Група №89. Встановлення сервісних програм. Тестування периферійного обладнання.  https://drive.google.com/file/d/1mYLi0N2qqpRNP4OdyjtOz0tQVbGtkThb/view?usp=sharing

Група №84. Приготування н/ф для соусів.Приготування соусів на бульйонах та їх похідних. Див. Збірник дид. мат. Кухар 4 розряду ст. 489-548. https://drive.google.com/file/d/1zWBYrPGNUd_LRNFbJDIYxIQfKcAoy1Bi/view?usp=sharing

ТПЇ

Група №90. Лабораторна робота 7. Технологія приготування виробів з прісного тіста. Д/з: Скласти технологічні картки та відпрацювати приготування локшини домашньої, галушок, пельменів.

Устаткування ПХ

Група №80. Правила розпалювання пальників та дотримання технічних вимог б/п. Єлектричні плити. Використати інтернет ресурс.

Фізика

Група №87. Потенціал електричного поля. Різниця потенціалів. Зв’язок напруженості електричного поля з різницею потенціалів. Опр. § 3. https://vseosvita.ua/library/potencial-riznica-potencialiv-64307.html

Практикум із розв’язування задач. Опр. § 3.

Українська мова

Група №83. Виконати впр. 336, ст. 182. https://cutt.ly/5tlL43y

Зарубіжна література

Група №83. Прочитати “Сто років самотності”.

27.05.2020

Виробниче навчання

Група №90. Приготування страв зі смажених яєць. https://drive.google.com/file/d/1STfFUgibVxRy2cJUpYkds4WHIHc2ZQ08/view?usp=sharing

ТПБКВ

Група №86. Розробка тіста, формування та розстоювання напівфабрикатів, випікання та оздоблення виробів. Д/з: Зайцева, Горпинко “ТПБКВ”- параграф 47, ст. 138-143. Технологія приготування виробів з дріжджового тіста. Д/з: параграф 48, ст. 144.

ТПЇ

Група №84. Технологія приготування страв з каш. Вимоги до якості, відпуск. Д/з: В. С. Доцяк “ТПЇ”- параграф 1, ст. 196.  

Фізіологія харчування

Група №84. Характеристика, значення та використання продуктів тваринного походження у раціональному та лікувальному харчуванні (риби та рибопродуктів). Д/з: підготувати повідомлення по темі.

Ділова етика

Група №77 Етика та культура ділового спілкування в професійній діяльності. Підготувати повідомлення з теми. Використати інтернет ресурс.

Техніка пошуку роботи

Група №77 Оформлення документації при прийомі на роботу. Початок Вашої роботи. Як залишитись на новій роботі. Підготувати повідомлення з тем на вибір. Використати інтернет ресурс https://ter.dcz.gov.ua/publikaciya/yak-utrymatysya-na-noviy-roboti https://grc.ua/article/24643

Ділова активність

Група №86 Мій стиль спілкування. Вміння активно спілкуватися. Уміння уважно слухати. Принципи комунікації. Підготувати повідомлення з тем на вибір. Використати інтернет ресурс  https://newsdaily.com.ua/etiket/spilkuvannya/8308-yak-navchitisya-spilkuvatisya-z-lyudmi.html   https://www.youtube.com/watch?v=f5pZmT3YO80

 

Інформаційні технології

Група №86. Комп’ютерні телекомунікації та комп’ютерні мережі.  Підготувати презентацію з теми. Використати інтернет ресурс.

Інформатика

Група №87. Узагальнення і систематизація знань модуля «Графічний дизайн». Викон. https://vsimpptx.com/urokinf/design/u35

Фізика

Група №87. Контрольна робота № 7. Повтор. §1-3. Викон. https://naurok.com.ua/kontrolna-robota-po-temi-elektrodinamika-rozdil-1-elektrichne-pole-133699.html

Устаткування ПХ

Група №86. Машини для збивання продуктів , призначення, будова, принцип роботи, регулювання швидкості. Небезпечні зони машин, механізмів. Використати інтернет ресурс.

ТО

Група №77. ЛПР Проведення консервації та герметизації техніки. Постановка техніки на зберігання. Скласти звіт, використати інтернет ресурс.